Кога Македонија би имала своја екипа во Формула 1

Еве што би се случувало тогаш…На возачот на формула можеби ќе му се брза, но не е и на автоматот за гориво…
Токму вака би изгледало доколку Македонија би имала своја екипа во Формула 1!
Извор: Оhrigani.mkНа возачот на формула можеби ќе му се брза, но не е и на автоматот за гориво…
Токму вака би изгледало доколку Македонија би имала своја е

Пронајдете не на следниве мрежи: