Кога прашуваш девојка какви ти се шансите кај неа

Кога прашуваш девојка какви ти се шансите кај неа…Размислете добро пред да поставите толку „сериозно“ прашање на девојка!Размислете добро пред да поставите толку „сериозно“ прашање на девојка!

Пронајдете не на следниве мрежи: