Кога сите викаат дека е к*рва, но таа е всушност феномен

Ете, се појавија и нови изрази…Феномен, феномен… ништо друго 🙂
На следниот ЛИНК прочитајте како таткото го најде идеалниот дечко за неговата ќерка.
На следниот ЛИНК прочитајте како оваа девојка му го опишала својот изглед на еден дечко.Феномен, феномен… ништо друго 🙂
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: