Кога жена ти ти додева зошто постојано пиеш…

Кога женати ти додева зошто постојано пиеш, а ти на најдобар начин ѝ објаснуваш зоштоДобар изговор за да се стане алкохоличар…Добар изговор за да се стане алкохоличар…

Пронајдете не на следниве мрежи: