Кога жената те замара дека си алкохоличар!

Loading...

Некој сака да пие, а некој да се шминка…Секој троши пари со различна причина…Некој сака да пие, а некој да се шминка! На кој до што му е!Секој троши пари со различна причина…Некој сака да пие, а некој да се шминка! На кој до што му е!

loading...
Loading...