Кога знаеш на кого да му вратиш на чат а на кого не…

Loading...

На Фејсбук често се наоѓаат досадни луѓе кои ќе ви пишуваат „без осет“, без разлика дали се работи за некој близок или пак некој непознат…За да не дојде до забуна и да знаете на кого да вратите а на кого не најубаво е да си ги потпишете вака…
 
Постојат ли потесни панталони од ОВИЕ?За да не дојде до забуна и да знаете на кого да вратите а на кого не најубаво е да си ги потпишете вака…
 
Постојат ли потес

loading...
Loading...