Кој ќе ти го врати точакот?

Кој ќе ти го врти точакот?Што ли ја разбра бабата? 🙂
 
ТУКА можете да прочитате еден смешен охридски виц!Што ли ја разбра бабата? 🙂
 
ТУКА мож

Пронајдете не на следниве мрежи: