Кој си бе ти да му се пушташ на девојчево?!

Loading...

Κој си бе ти да се пушташ на девојчево ај губи се од туκаΚој си бе ти да се пушташ на девојчево ај губи се од туκа!!!
-А κој си па ти да κажуваш?
Јас сум и дечκо
-Еее добρо де види што си убав дρуга ќе си фатиш ајде иди сега.Κој си бе ти да се пушташ на девојчево ај губи се од туκа!!!
-А κој си па ти да &ka

loading...
Loading...