Колку глупав треба да бидеш за да го направиш ова?

Loading...

Колку глупав треба да бидеш за да го направиш ова?За овој изум треба да имаш памет…
Не го може ова секој.
Погледнете!

За овој изум треба да имаш памет…
Не го може ова секој.
Погледнете!

loading...
Loading...