Комшија, зошто седиш на прозорецот секогаш кога жена ти си потпевнува?

Loading...

Комшијата го прашува Трпе:Комшија, зошто седиш на прозорецот секогаш кога жена ти си потпевнува?
Зашто нејќам да помислат дека ја тепам!Комшија, зошто седиш на прозорецот секогаш кога жена ти си потпевнува?
Зашто нејќам да помислат дека ја тепам!

loading...