Комшиски мајтап

Loading...

Замисли, еден идиот од комшија ми ѕвонеше во три сабајле. Толку ме извади од памет, бор машината од рака ми падна.Замисли, еден идиот од комшија ми ѕвонеше во три сабајле. Толку ме извади од памет, бор машината од рака ми падна.

loading...
Loading...