Кралицата Елизабета се сели во Скопје

Loading...

Откако дозна дека Скопје е најефтин град за живеење кралицата Елизабета реши да се пресели во Скопје!Уште една интерсна слика на Милчо Вељаноски. 
Кралицата реши да се пресели во Скопје 🙂
На следниот ЛИНК може да го погледнете девојчето со тело на змија.Уште една интерсна слика на Милчо Вељаноски. 
Кралицата реши да се пресели во Скопје 🙂
На следниот

loading...
Loading...