Ладно ти е маче?

Loading...

– Ладно ти е маче? – Ладно ти е маче? 
– Не. 
– Ладно ти е? 
– Не. 
– Ладно ти е? 
– Не ми е ладно, зошто прашуваш, бараш причина да ме гушнеш?! 
– Какво гушкање мори, давај ја јакната ваму се смрзнав.- Ладно ти е маче? 
– Не. 
– Ладно ти е? 
– Не. 
– Ладно ти е? 
– Не ми е ладно, з

loading...
Loading...