Љубов моја…Ми недостигаш

Ми недостигаш…Што да и прати овој не толку романтичен дечко  на оваа романтична девојка?!
Извор: Think.mkШто да и прати овој не толку романтичен дечко  на оваа романтична девојка?!
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: