Македонка фатена на дело: Најголемата лажга на Фејсбук!

Loading...

Чекирањето стана вистинска атракција на Фејсбук.Често се користи за корисниците на Фејсбук да им се пофалат на своите пријатели каде „шетаат“.
Но оваа Македонка направи една голема грешка. Обидувјќи да се пофали излезе….Сакаше да се пофали дека е во Маврово и дека не би се вратила во Скопје, но Фејсбук ја издаде.
 Често се користи за корисниците на Фејсбук да им се пофалат на своите пријатели каде „шетаат“.
Но оваа Македонка направи една г

loading...
Loading...