Македонска ситуација: Фала што се паркираше како…

Фала што се паркираше ко вол…Интересна порака му остави на возачот кој лошо се паркирал…
А му остави и интересен подарок.
На следниот ЛИНК погледнете што се случува кога не сте сигурни дали е ваше детето.Интересна порака му остави на возачот кој лошо се паркирал…
А му остави и интересен подарок.
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: