Мара вреска: Блажо, веднаш дојди во спалната соба!

Loading...

Мара вреска: Блажо, веднаш дојди во спалната соба!Мара вреска: Блажо, веднаш дојди во спалната соба!
Блажо дотрчува.
-Погледни колкав пајак има на креветот!
-Аааа, тоа ти е сега големо, а?!Мара вреска: Блажо, веднаш дојди во спалната соба!
Блажо дотрчува.
-Погледни колкав пајак има на креветот!
-Аааа, тоа ти е

loading...