Мажот и жената се расправаат кој има подобар пријател

Мажот и жената се расправаат кој има подобар пријателМажот вели:– Еве ти го телефонскиот број, јави му се и тестирај го. Прашај го каде сум?Жената ѕвони:– Ангеле, каде е Пешо?– Тука е, играме карти, сакаш ли да ти го дадам?– Хммм…- одговара зачудено жената – Добро, еве ти телефон од мојата најдобра другарка, јави и се и прашај ја што сакаш.Ѕвони мажот:– Ало… ку*вооо…– Кој е ку*ва, бе? Да знаеш жена што прави…Мажот вели:– Еве ти го телефонскиот број, јави му се и тестирај го. Прашај го каде сум?Жената ѕвони:– Ангеле, каде е

Пронајдете не на следниве мрежи: