Ми го пробиле пасвордот на маил…

Ми го пробиле пасвордот на маил…Ни на нас не ни е јасно како го хакнале..
Ретко на кој би му текнало ваков пасворд да стави… :))
Мора да е некој ист како него! 🙂
Фото:navalicaНи на нас не ни е јасно како го хакнале..
Ретко на кој би му текнало ваков пасворд да стави… :))
Мора да е некој ист како него! :

Пронајдете не на следниве мрежи: