Мислам дека ти е преголем!

Си отишол дечкото во продавница и…Дошол по дуксер, а си заработил шамар! – Заслужено зар не?Дошол по дуксер, а си заработил шамар! – Заслужено зар не?

Пронајдете не на следниве мрежи: