Млад сиромав дечко оди кај богат милијардер и…

Loading...

Еден многу сиромав млад дечко оди кај еден безобразно богат милијардер.Еден многу сиромав млад дечко оди кај еден безобразно богат милијардер. Момчето му вели: “Почитуван господине, јас сум многу сиромав но сум бескрајно вљубен во вашата ќерка. Ве молам да ми дозволите да се оженам со неа”.
Господинот го гледа момчето и му одговара: “Без разлика на тоа што јас сум толку богат, сепак сум човек. Во која од моите ќерки си вљубен?”.
На тоа момчето одговара: “Во било која…”Еден многу сиромав млад дечко оди кај еден безобразно богат милијардер. Момчето му вели: “Почитуван господине, јас сум многу сиромав но сум бескрај

loading...
Loading...