„Мое е детето нели?“

Многу личи детето на таткото. „Мое е детето нели?“ 

„Да, срце твое е, гледаш колку личи на тебе“
„Мое е детето нели?“ 

„Да, срце твое е, гледаш колку личи на тебе“

Пронајдете не на следниве мрежи: