На една плажа Блажо продава сладолед…

Loading...

На една плажа Блажо продава сладолед. На една плажа Блажо продава сладолед. Доаѓа женска сосема гола и му нарачува сладолед во корнет.
Но Блажо се загледал во неа, и не трепка:
-Што е, што зјапаш? – го прашала подналутено женската.
-Ма не те гледам јас тебе, туку гледам од каде ќе ги извадиш парите за да ми платиш На една плажа Блажо продава сладолед. Доаѓа женска сосема гола и му нарачува сладолед во корнет.
Но Блажо се загледал во неа, и не трепка:

loading...
Loading...