На венчавка

Loading...

За време на венчавката попот прашува:За време на венчавката попот прашува:- Ако некој има нешто против овој брак нека каже сега или вечно да ќути!Се јавува некој тивок глас:- Јас имам!Попот:- Ќути бе, ти си младоженецот!За време на венчавката попот прашува:- Ако некој има нешто против овој брак нека каже сега ил

loading...
Loading...