Најоригиналната писмена задача која ќе ве насмее

Ова е најоригиналната писмена задача која сте ја виделе до сега…Е ова се вика навивач.
Поради својот тим одлучи да добие единица!Е ова се вика навивач.
Поради својот тим одлучи да добие единица!

Пронајдете не на следниве мрежи: