Нани, нани бебенце….

Loading...

Пред операција анестезиологот го прашува пациентот: Пред операција анестезиологот го прашува пациентот: Сакаш анестезија платена од здравно со син картон или ќе си платиш на приватно? – Па не сум при пари, можи од таа што е од здравно, со син картон. – Добро тогаш, ајде: НАНИ, НАНИ БЕНЕЦЕ, НАДВОР ПЕЕ ПЕТЛЕНЦЕ…Пред операција анестезиологот го прашува пациентот: Сакаш анестезија платена од здравно со син картон или ќе си платиш на приватно? – Па не с

loading...
Loading...