Напишала статус: Жените се посилни од мажите-но,одговорот на ова момче „ја спушти на земја“

Loading...

Жените се посилни од мажите!Оваа девојка напиша дека жените се посилни од мажите, а ова момче со помош на логички одговори и даде интересен одговор.
Па според тоа дека девојката немаше што да врати на тоа, може да се залкучи дека ова момче и покажа дека момците се попаметни!
Погледнете!Оваа девојка напиша дека жените се посилни од мажите, а ова момче со помош на логички одговори и даде интересен одговор.
Па според тоа дека

loading...
Loading...