Направи сам: Волан

Loading...

Човековата креативност е бескрајна кога станува збор за “направи сам“ проектите.  Веројатно никогаш не сте ни помислиле дека автомобилски волан може да биде изведен во ваква варијанта. Веројатно претпоставувате –  “патентот“ за пронајдокот е руски.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Човековата креативност е бескрајна кога станува збор за

loading...