Необичен оглас: Започнаа да се продаваат и булевари!

Loading...

Необичен оглас!Огласот гласи вака „Се продава плац, булевар Србија 430м2 , струја вода одлична локација! Цената е по договор!
Па доколку сте заинтересирани, слободно јавете му се на купувачот.
 Огласот гласи вака „Се продава плац, булевар Србија 430м2 , струја вода одлична локација! Цената е по договор!
Па доколку сте заинтер

loading...
Loading...