Нов пат на запад vs. Нов пат во Македонија

Loading...

Има разлика…Како изгледа изградбата на нов пат кај нас а како на запад?! – Па, мора да признаеме дека има разлика…
Фото: Ohrigani.mkКако изгледа изградбата на нов пат кај нас а како на запад?! – Па, мора да признаеме дека има разлика…
Фо

loading...
Loading...