Новиот возен распоред на ЈСП

Loading...

ЈСП Скопје – мрежа на линии!Новиот возен ред на ЈСП Скопје ве предупредува: За возење со овие линии ви треба црн појас за карате!
Доколку се уште немате, времее да почнете да тренирате!Новиот возен ред на ЈСП Скопје ве предупредува: За возење со овие линии ви треба црн појас за карате!
Доколку се уште немате, времее да поч

loading...
Loading...