Од што починал?

Од што ли почина човекот?Баба Рада го има вистинскиот одговор.
Таа има дури и „рецепт за бременост“
А што му порача на Даниел Кајмакоски погледнете на следниот ЛИНКБаба Рада го има вистинскиот одговор.
Таа има дури и

Пронајдете не на следниве мрежи: