Одат две плавуши во театар…

Извинете, имате карти?Одат две плавуши во театар и прашуваат на каса:
Извинете, имате карти?
Касиерката прашува: За Хамлет?
Плавушите: Не, не за нас…Одат две плавуши во театар и прашуваат на каса:
Извинете, имате карти?
Касиерката прашува: За Хамлет?
Плавушите: Не, не за

Пронајдете не на следниве мрежи: