Оде Блажо у Франција у ресторан, и порачуе…

Оде Блажо у Франција у ресторан, и порачуе…Оде Блажо у Франција у ресторан, и порачуе:
-Ве молам пар Ла Кубаси, и Ла Црно Вино…
Му носе келнерот и Блажо насмеан оти го разбрале, а келнерот му вика:
-Че јадеше ти Ла Кур, да не бе ја од Ла Бегниште…….Оде Блажо у Франција у ресторан, и порачуе:

Пронајдете не на следниве мрежи: