Оди млад дечко во црква да се покае и вели…

Оди млад дечко во црква да се покае и вели:Оди млад дечко во црква да се покае и вели:
-Се оженив.
Свештеникот зачудено му одговата:
-Па сине тоа не е грев!
Младиот:
-Без разлика јас се каам!!!Оди млад дечко во црква да се покае и вели:
-Се оженив.
Свешт

Пронајдете не на следниве мрежи: