Оглас: Моето име е Дарио имам 28 години…

Loading...

Необичен оглас!„Моето име е Дарио, имам 28 години, исклучитено сум успешен и богат, ништо не купувам и продавам само се фалам!“
Ова е можеби најнеобичниот оглас што сте го виделе! Се прашуваме што ова момче огласува???„Моето име е Дарио, имам 28 години, исклучитено сум успешен и богат, ништо не купувам и продавам само се фалам!“
Ова е можеби н

loading...
Loading...