Оглас на годината: Погледнете каква куќа се продава во Крушево!

Во Крушево се продава куќа со поглед на Пелагонија и Солунско поле!Ваков урнебесен оглас може да се појави само во Крушево и никаде на друго место.
На следниот ЛИНК може да го погледнете огласот во кој маж си ја продава својата жена. 
Најискрениот сески оглас може да го погледнете на следниот ЛИНКВаков урнебесен оглас може да се појави само во Крушево и никаде на друго место.
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: