Охридски виц!

Охридски виц!После подолго време дошол поп во некое гратче. Се собрале полно луѓе за да се исповедет.- Попе, јас 12 пати го мамев маж ми.Пресметвит нешто попов и и викат:- Ти забранувам 3 месеци да водиш љубов!Влегвит некоја друга жена.- Попе, јас 10 пати го мамев маж ми.После кратко пресметвење попов и велит:- Ти забранвам 1 месец да водиш љубов!Влегвит трета жена.- Попе, јас 10 ипол пати го мамев маж ми.Пресметвит попов, пресметвит и едно време изнервирано и викат:- Ај ак сакаш оди доработи се, тешко ми одат дропки!После подолго време дошол поп во некое гратче. Се собрале полно луѓе за да се исповедет.- Попе, јас 12 пати го мамев маж ми.Пресметвит

Пронајдете не на следниве мрежи: