Ова се случува кога се обидувате да креирате лозинка

Понекогаш креирањето на лозинка знае да биде многу заморно!Профил на социјална мрежа, меил и слично…одново и одново креирате лозинки…
А вам од целата процедура ви е преки глава.Профил на социјална мрежа, меил и слично…одново и одново креирате лозинки…
А вам од целата процедура ви е преки глава.

Пронајдете не на следниве мрежи: