Ова ти се вика Охридска гостопримливост

И после пак кажете дека охриѓаните не биле гостопримливи…Ова е доказ дека охриѓаните се гостопримлив народ!
Извор: Ohrigani.mkОва е доказ дека охриѓаните се гостопримлив народ!
Извор: Ohrigani.m

Пронајдете не на следниве мрежи: