Овчарот Трпе се оженил…

Овчарот Трпе се оженил…Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.
Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Се симнува Трпе лут од планината, влегува дома, и го прашува татко му.- Кај е онаа мојана, цел шаржер потрошив!
– А бе сине откако почна сезонава на лов, онаа твојана не се прибра дома…Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде

Пронајдете не на следниве мрежи: