Плавуша прашува полицаец…

Loading...

Стојат две плавуши пред железничка станица. Стојат две плавуши пред железничка станица. Едната го прашува полицаецот кој стоел покрај нив.Извинете, можам ли да стигнам до Скопје со автобусот на кој пишува “Скопје”.Да, да и одговорил полицаецот.Другата плавуша збунето: А јас можам?Стојат две плавуши пред железничка станица. Едната го прашува полицаецот кој стоел покрај нив.Изви

loading...
Loading...