Подобро да не се правеше паметна

Loading...

Некогаш е подобро да не се докажувате…Некогаш е подобро да не се докажувате што се можете…
Како на пример во овој случај!
Погледнете за што станува збор:

 Некогаш е подобро да не се докажувате што се можете…
Како на пример во овој случај!
Погледнете за што станува збор:

loading...
Loading...