Погледнете како изгледа овој пар во кревет

Како изгледа овој пар во кревет?Многумина би рекле висината не е важна…а големината?

Доколку не можете да замислите како изгледа овој смешен пар во кревет, погледнете ја силиката на следната страна…

Многумина би рекле висината не е важна…а големината?

Пронајдете не на следниве мрежи: