Препишување

Loading...

Две плавуши полагале испит. Послем завршувањето на испитот, едната плавуша ја прашува другата:
– Еј како помина, напиша ли нешто?
– Не ништо не напишав.
– И јас ништо не напишав.
– Лелееееееееее сега ако си помислат дека сме препишувале!Две плавуши полагале испит. Послем завршувањето на испитот, едната плавуша ја прашува другата:
– Еј како помина, напиша ли нешто?

loading...