Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј…

Loading...

Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј…- Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство.Ете го Трпе по три минути.- Готово, професорке!- Е ајде да чуеме.- Ох, господе, грофицата е тудна, кој ли го направи тоа?- Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство.Ете го Трпе по три минути.- Готово, професорке!- Е ајде да чуеме.

loading...