Простете директоре, но плата не сме примиле веќе 3 месеци…

Работниците му се жалат на директорот:Работниците му се жалат на директорот:
Работниците:
-Простете, директоре, но плата не сме примиле веќе три месеци.
Директорот:
-Простено ви е!Работниците му се жалат на директорот:
Работниците:
-Простете, директоре, но плата не сме примиле веќе три месеци.
Директор

Пронајдете не на следниве мрежи: