Пушач, наркоман и пијаница умреле и…

Loading...

Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет. Пушачот почнал да раскажува:Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет. Пушачот почнал да раскажува:- Леле другари, умрев во страшни маки! Белите дробиви ми беа каша!Пијаницата рекол:- И јас умрев во маки! Црниот дроб ми беше за никаде.А наркоманот се фатил за главата и рекол:- Лелееее, јака дрога. Веќе и со умрени почнав да разговарам!Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет. Пушачот почнал да раскажува:- Леле другари, умрев во

loading...
Loading...