Разговараат двајца бруцоши…

Loading...

Разговор меѓу двајца бруцоши:Разговор меѓу двајца бруцоши:
– На кој факултет се запиша?
– Ветеринарен, а ти?
– Јас медицински.
– Одлично, кога ќе завршиме ќе се лекуваме меѓусебно.Разговор меѓу двајца бруцоши:
– На кој факултет се запиша?

loading...
Loading...