Разговараат маж и жена…

Loading...

Жената: Многу убаво спиеше. Може пола саат те гледав.Мажот: Ај не ме зафркавај. Жената: Многу убаво спиеше. Може пола саат те гледав.Мажот: Ај не ме зафркавај. Жената: И вака кога те гледав ми текна на бундата. Мажот: Која бунда ма?Жената: Сонував дека денес за роденден си ми подарил бунда. Една убава, една топла, црна..најубава бев во неа. Мажот: Те бендиса бундата? Чим ти е убава, да си ја пазиш, и за друг пат кога ќе ја сонуваш да не заборавиш во нофталин да си ја ставиш да не ти се оштети.Жената: Многу убаво спиеше. Може пола саат те гледав.Мажот: Ај не ме зафркавај. Жената: И вака кога те гледав ми текна на бундата.

loading...
Loading...